Vertalen / Translate

Huur opzeggen bij overlijden

Overlijdt de huurder en blijft er niemand in de woning wonen? Erfgenamen kunnen de huurovereenkomst opzeggen tegen het einde van de eerste maand na het overlijden van de huurder. Vidomes hanteert minimaal 1 maand opzegtermijn vanaf de datum dat u onderstaand opzegformulier instuurt. De einddatum moet op een werkdag vallen, dit hoeft niet de 1ste van de maand te zijn. U betaalt de huur tot en met de einddatum.

Is de persoon met wie u samenwoonde overleden? Dan kunt u de huurovereenkomst alleen voortzetten. Vul daarvoor het formulier 'Deelopzegging bij overlijden' in.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

(bent u bijvoorbeeld een familielid, vriend of kennis?)

De gegevens van de overledene1111AA
(wij vragen u aan het einde van dit formulier om een kopie van de overlijdensakte of rouwkaart)
Erfgenamen kunnen de huurovereenkomst opzeggen tegen het einde van de eerste maand na het overlijden van de huurder. Vidomes hanteert minimaal 1 maand opzegtermijn vanaf de datum dat u het opzegformulier instuurt. De einddatum moet op een werkdag vallen, dit hoeft niet de 1ste van de maand te zijn. U betaalt de huur tot en met de einddatum.

Uw gegevens (nabestaande/ contactpersoon)

In verband met eventuele verrekeningen willen we graag weten wat uw contactgegevens zijn.

Bezichtiging door nieuwe huurder

Nieuwe huurders willen graag de woning zo snel mogelijk bekijken. Vaak is dat in de periode dat u de sleutel nog in uw bezit heeft. Als Vidomes uw contactgegevens aan een nieuwe kandidaat mag geven, dan kunt u samen een afspraak maken voor de bezichtiging.

Een bezichtiging biedt ook de mogelijkheid om afspraken te maken over de eventuele overname van inboedel. Overname kan echter alleen als de opzichter van Vidomes daar tijdens de voorcontrole toestemming voor heeft gegeven.

maximaal 8 Mb

U ontvangt via e-mail een bevestiging van de opzegging.

Om te controleren of u geen computer bent.