Vertalen / Translate

Burgemeester Duyvendijklaan en Burgemeester Velthuijsenlaan

Samen met de bewoners hebben we nagedacht over de toekomst van de 270 woningen in de complexen aan de Burgemeester Duyvendijklaan en de Burgemeester Velthuijsenlaan in Leidschendam. Het bestuur van Vidomes ging onlangs akkoord met de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden die in het plan staan.

De woningen worden duurzamer en veiliger
De woningen worden beter geïsoleerd en de beglazing vervangen we voor HR++ glas. Daarnaast komen er zonnepanelen op het dak. Deze maatregelen zorgen voor een hoger comfort in de woning. Een wens van de bewoners is een veiligere leefomgeving. Daarom verbeteren we de algemene entrees en krijgen de bewoners beveiligde voordeuren met een politiekeurmerk. Ook vernieuwen we het schilderwerk. Op verzoek van de bewoners en in overleg met de architect doen we dit in dezelfde stijl zoals de woningen in de jaren 60 werden opgeleverd. Daarnaast mogen de bewoners een nieuwe keuken en badkamer uitzoeken als deze aan vervanging toe zijn.
 
Aannemer BAM Wonen BV voert de werkzaamheden uit
BAM Wonen BV bezoekt alle bewoners thuis om samen het plan door te nemen en de situatie ter plekke te bekijken.

Wanneer starten de werkzaamheden?
We verwachten dat de werkzaamheden in februari 2020 starten. De bewoners geven voor die tijd aan of zij akkoord gaan met de werkzaamheden.

Meer informatie
Heeft u vragen? Stel deze gerust op www.vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, Twitter en WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 – 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Leidschendam - Voorburg
Soort
Groot onderhoud
Status
In voorbereiding