Buytenwegh (schuine daken)

De 201 woningen (schuine daken) in de wijk Buytenwegh in Zoetermeer zijn toe aan een onderhoudsbeurt. Daarom voert Vidomes samen met aannemer Van Zanten onderhoudswerkzaamheden en energiebesparende maatregelen uit om de woningen te verbeteren.

Onderhoud en verbeteringen in twee fases
Het onderhoud aan de woningen in de wijk Buytenwegh bestaat uit twee fases:

  1. In de eerste fase voeren we werkzaamheden in de woning uit, zoals het onderhoud van de keuken, de badkamer en het toilet. In de proefwoning aan de Antoon Coolenhove zijn de binnenwerkzaamheden inmiddels gepresenteerd aan de Klankbordgroep, een vertegenwoordiging van de bewoners.
  2. In de tweede fase voeren we werkzaamheden aan de buitenzijde van de woning uit. Het gaat hierbij om energiebesparende maatregelen, zoals het isoleren van daken, vloeren en spouwmuren, en het plaatsen van nieuw dubbel glas. Ook vernieuwen we de mechanische ventilatie, waardoor elke woning straks een gezonder en prettiger binnenklimaat krijgt. Op het vernieuwde dak komen zonnepanelen. Door deze maatregelen verbruikt u straks minder gas en elektra en bespaart u geld.

Waarom voeren we onderhoud uit aan uw woning?
Veel keukens, badkamers en toiletten zijn verouderd en aan vernieuwing toe. Daarom voeren we de volgende werkzaamheden uit:

  • Vernieuwen van de keuken, de badkamer en het toilet
  • Aanpassingen in de meterkast en vernieuwing van de mechanische ventilatie

Wanneer starten de werkzaamheden?
Naar verwachting start aannemer Van Zanten in september 2020 met de onderhoudswerkzaamheden in de eerste 50 woningen. De binnenwerkzaamheden aan deze woningen verwachten we in 2020 nog af te ronden.

Wie voert de werkzaamheden uit?
Bouw en Aannemingsbedrijf Van Zanten B.V. voert de binnenwerkzaamheden in de eerste fase uit. Voor de buitenwerkzaamheden in fase twee zijn we in gesprek met Willems Vastgoedonderhoud. De plannen voor de tweede fase zijn nog volop in ontwikkeling. Meer hierover hoort u als de werkzaamheden van de eerste fase zijn afgerond.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. 

Plaats
Zoetermeer
Soort
Groot onderhoud
Status
In uitvoering
Aannemer
Van Zanten B.V.