Duyvendijklaan en Velthuijsenlaan

Samen met de bewoners hebben we nagedacht over de toekomst van de 270 woningen in de complexen aan de Burgemeester Duyvendijklaan en de Burgemeester Velthuijsenlaan in Leidschendam. Hieruit is een groot onderhoud- en renovatieplan voortgekomen.

De woningen worden duurzamer en veiliger
De woningen worden beter geïsoleerd en de beglazing vervangen we voor HR++ glas. Daarnaast komen er zonnepanelen op het dak. Deze maatregelen zorgen voor een hoger comfort in de woning. Een wens van de bewoners is een veiligere leefomgeving. Daarom verbeteren we de algemene entrees en krijgen de bewoners beveiligde voordeuren met een politiekeurmerk. Ook vernieuwen we het schilderwerk. Op verzoek van de bewoners en in overleg met de architect doen we dit in dezelfde stijl zoals de woningen in de jaren 60 werden opgeleverd. Daarnaast mogen de bewoners een nieuwe keuken en badkamer uitzoeken als deze aan vervanging toe zijn.
 
Aannemer BAM Wonen BV voert de werkzaamheden uit
Begin maart 2020 startte BAM Wonen met de werkzaamheden. We verwachten dat de werkzaamheden medio 2021 voor het hele complex zijn afgerond.

Heeft u vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Leidschendam - Voorburg
Soort
Onderhoud en renovatie
Status
In uitvoering