Vertalen / Translate

Louis Davidsstraat

Het complex aan de Louis Davidsstraat bestaat uit 90 appartementen en 2 bedrijfsruimtes en is begin jaren ’60 gebouwd. De eisen die we tegenwoordig stellen aan woningen zijn anders dan toen. Vidomes denkt daarom na over de toekomst van dit complex.

Uitgevoerde activiteiten
In het voorjaar van 2018 hebben we alle bewoners bezocht en gevraagd hoe zij hun woning en woonomgeving ervaren. Ook onderzochten we welk onderhoud in ieder geval nodig is in de flat en in de woningen.

Huidige status
We onderzoeken op dit moment wat de beste manier is om de onderhoudsproblemen op te lossen. Daarbij houden we rekening met de wensen van de bewoners. Ook kijken we hoe we onze huurders tijdens de uitvoering van werkzaamheden goed kunnen ondersteunen. In verband met de hoge gemiddelde leeftijd van de bewoners is dit extra belangrijk.

Wanneer weten we meer?
We verwachten in 2019 de richting te bepalen die we met het complex opgaan. Dan starten we in 2020 met de daadwerkelijke voorbereiding van de plannen. Start van de uitvoering van de werkzaamheden is op z’n vroegst in de 2e helft van 2020.

Heeft u vragen?
Stel deze gerust op www.vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, Twitter en WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Rijswijk
Soort
In onderzoek
Status
Haalbaarheidsonderzoek