Vertalen / Translate

Nieuwbouwproject De Nieuwe Morgen

De Florens van Brederodeflat is gesloopt en vervangen door nieuwbouw: De Nieuwe Morgen.

Op de plek waar ooit de Florens van Brederodeflat stond, is in juni 2019 het nieuwbouwproject De Nieuwe Morgen opgeleverd. In totaal zijn hier 28 sociale huurappartementen gebouwd. Dit zijn driekamerwoningen van ongeveer 70 m2,2 verdeeld verdeeld over twee woonblokken. Iedere woning heeft een woonkamer met keuken, 2 slaapkamers en een inpandige bergruimte voor de aansluiting van een wasmachine en droger. Ook hebben deze woningen een eigen berging op de begane grond en een balkon op het zuiden. De woningen op de begane grond hebben een tuin.

Nul-op-de-Meter woningen
We vinden energiezuinig wonen belangrijk en daarom zijn deze appartementen zogenoemde 'Nul-op-de-Meter woningen'. Dit betekent dat de appartementen aardgasvrij zijn en evenveel, of zelfs meer, energie opwekken  als nodig voor het huis en het huishouden (CO2-neutraal). Voor de bewoners betekent het veel wooncomfort, een gezond woonklimaat en een lage energierekening. Ook dragen zij zo bij aan een beter milieu.

Koopwoningen en vrije sectorwoningen
Binnen dit project zijn er ook nog 50 eengezinswoningen gebouwd, waarvan 25 koopwoningen en 25 vrije sector huurwoningen. Inmiddels zijn alle huurwoningen verhuurd. Als er huurwoningen beschikbaar zijn, dan vindt u deze woningen op de website van Woonnet Haaglanden.

Aanbod
Koop en huur
Plaats
Zoetermeer
Soort
Nieuwbouw
Status
Gerealiseerd
Aantal woonlagen
3 / 4
Architect
4D architecten & Groosman
Ontwikkelaar
Boele & van Eesteren bv