Rijnlandlaan

Samen met BAM Wonen bouwt Vidomes 48 sociale Nul-op-de-Meter-appartementen. Gemeente Leidschendam-Voorburg verkocht de grond in december 2019 aan Vidomes. De bouw is in april 2019 gestart. We verwachten de eerste woningen in het 1e/2e kwartaal 2021 op te leveren.

Zeer geschikt voor oudere doelgroep
We bereiden de start van de verhuur voor. Daarbij is er bijzondere aandacht voor doorstromers. Mensen die een grote of een 'goedkope' woning achterlaten, kunnen voorrang krijgen bij het toewijzen van een appartement in dit gebouw. De woningen zijn bedoeld voor een gemixte groep bewoners, maar zeer geschikt voor de oudere doelgroep of mensen die slecht ter been zijn. De woningen zijn toegankelijk voor rollators. Op de begane grond is er ruimte om scootmobielen te stallen.

3-kamer appartementen met een totaal oppervlak van 75 m2
Het appartementencomplex omvat straks vijf woonlagen met in totaal 48 3-kamer appartementen, met elk een totaal oppervlak van 75 m2. Ieder appartement heeft een buitenruimte over de gehele breedte van de woning en een individuele berging op de begane grond. Het gebouw heeft een trappenhuis met twee liften en twee vluchttrappenhuizen aan het einde van de galerij.

Energiezuinig door zonnepanelen
Op het dak van het gebouw liggen zonnepanelen. De zonnepanelen wekken zoveel stroom op dat de woningen zeer energiezuinig zullen zijn.

Planning
De aannemer is in april 2020 gestart met de bouw van deze woningen. De verwachting is dat de woningen rond april 2021 worden opgeleverd.

Huurprijs
De kale huurprijs ligt tussen € 619,- en € 737,- per maand.

Heeft u interesse in een van deze nieuwbouwwoningen?

Plaats
Leidschendam - Voorburg
Soort
Nieuwbouw
Status
In uitvoering
Oppervlakte
75 m2
Aantal woonlagen
5
Aannemer
BAM Wonen
Realisatie
april 2021