Vertalen / Translate

Westeinde en omgeving

De woningen aan de Westeinde en in de omgeving zijn eind jaren ’50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we tegenwoordig aan woningen stellen zijn anders dan toen. Samen met de bewoners denkt Vidomes na over de toekomst van deze woningen.

Het gaat om 134 portiekwoningen, verdeeld over vier blokken aan het Westeinde, de Hugo de Grootstraat, het Westplantsoen en de Michiel ten Hovenstraat.

Als start vonden in april 2018 verkennende gesprekken plaats met de bewoners. In juni was het eerste overleg met de Klankbordgroep, een vertegenwoordiging van de bewoners. Tijdens de gesprekken inventariseerden we met elkaar de voordelen van het wonen in de woningen en benoemden we de punten van aandacht.

Huidige status
Het afgelopen jaar liet Vidomes aanvullende technische onderzoeken doen. Ook rekenden we door wat de verschillende mogelijke plannen kosten. Die plannen variëren van een simpele of uitgebreidere opknapbeurt tot aan complete vernieuwing (sloop/nieuwbouw).

Wanneer weten we meer?
Op dit moment is nog niet in te schatten wanneer we een besluit kunnen nemen over de toekomst van het Westeinde e.o. Zodra er meer bekend is, informeren we de Klankbordgroep en de bewoners. 

Meer informatie
Heeft u vragen? Stel deze gerust op www.vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, Twitter en WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 – 845 66 00.

Aanbod
Huur
Plaats
Delft
Soort
In onderzoek
Status
Planvorming