Zonnepanelen De Leyens

In Zoetermeer hebben wij een mooi aanbod voor zonnepanelen gedaan aan de bewoners in de straten Lessingzijde, Shawzijde, Ibsenzijde, Pinterzijde, Shakespearezijde, Sartrezijde en Rostandzijde.

Met zonnepanelen op het dak wekt u zelf groene energie op: goed voor het milieu, uw portemonnee én de toekomst. Bewoners van eengezinswoningen in de wijk De Leyens in Zoetermeer, hebben in 2019 een aantrekkelijk aanbod van ons ontvangen voor zonnepanelen. Het gaat om de straten Lessingzijde, Shawzijde, Ibsenzijde, Pinterzijde, Shakespearezijde, Sartrezijde en Rostandzijde.

Samen bijdragen aan duurzaamheid
Met zonnepanelen dragen we samen een steentje bij aan duurzaamheid. Bovendien zorgen zonnepanelen voor een lagere energierekening. Dat vindt Vidomes belangrijk, we streven naar zo laag mogelijke woonlasten voor u als huurder. Daarom zijn zonnepanelen nu ook voor huurders betaalbaar. De hoge aanschafkosten nemen wij namelijk voor onze rekening. Met ons aanbod hoeft u als huurder zelf niets te investeren.

Afgerond eind januari 2021
Dit project is afgerond. We  hebben op 153 woningen zonnepanelen gelegd. 67% van de bewoners deed mee. De laatste woning is in januari 2021 opgeleverd.

Video werkzaamheden
Als proef hebben we op een woning in de Sartrezijde al zonnepanelen geplaatst. Van de werkzaamheden hebben we een video gemaakt.

Heeft u vragen?
Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over ons aanbod aan bewoners. Heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. 

Aanbod
Huur
Plaats
Zoetermeer
Soort
Duurzaamheidsmaatregelen
Status
Gerealiseerd
Ontwikkelaar
Vidomes
Aannemer
Klimaatgarant Solar
Realisatie
januari 2021