Zonnepanelen Noordhove

In Zoetermeer doen wij de bewoners in de wijk Noordhove een mooi aanbod voor zonnepanelen.

Met zonnepanelen op het dak wekt u zelf groene energie op: goed voor het milieu, uw portemonnee én de toekomst. Bewoners van eengezinswoningen in de wijk Noordhove in Zoetermeer, hebben een aantrekkelijk aanbod van ons ontvangen voor zonnepanelen. Het gaat om circa 350 woningen in de straten Garnierruimte, Lijnbaan, Griffinruimte, Kernbaan, Haussmannruimte, Ruimtebaan, Van Ravesteynplan, Skidmorelijn, Scharounlijn, Van Embdenruimte, Planbaan, Delouvrierruimte, Kramerplan en Quistplan.

Samen bijdragen aan duurzaamheid
Met zonnepanelen dragen we samen een steentje bij aan duurzaamheid. Bovendien zorgen zonnepanelen voor een lagere energierekening. Dat vindt Vidomes belangrijk, we streven naar zo laag mogelijke woonlasten voor u als huurder. Daarom zijn zonnepanelen nu ook voor huurders betaalbaar. De hoge aanschafkosten nemen wij namelijk voor onze rekening. Met ons aanbod hoeft u als huurder zelf niets te investeren.

Ook geeft Vidomes bewoners de garantie dat de besparing op de energierekening door de zonnepanelen in de toekomst altijd hoger zal zijn dan de vergoeding die iemand voor de zonnepanelen betaalt. De uitgangspunten en voorwaarden voor deze garantieregeling staan in de aanvullende huurovereenkomst. Zie een voorbeeld van de huurovereenkomst onder het kopje 'Documenten'.

Uitvoerende installateur
Ecorus plaatst voor ons de zonnepanelen op de daken. Deze installateur biedt de bewoners ook de Eleena zonmeter aan. Via de Eleena-app of op de website is gemakkelijk te zien hoeveel stroom de zonnepanelen iedere dag opleveren. Ook verzorgt Ecorus na plaatsing de monitoring van een goede werking van de zonnepanelen.

Planning
De bewoners ontvangen in de week van 31 mei 2021 een persoonlijk aanbod. Afhankelijk van het dak van de woning kunnen er 4, 5 of 6 zonnepanelen geplaatst worden. Vanaf juni 2021 start Ecorus met het plaatsen van de zonnepanelen.

Meer zien over hoe de werkzaamheden gaan?
Bij een ander project in Zoetermeer (De Leyens) maakten we een video van de werkzaamheden.

Heeft u vragen over zonnepanelen?
Hieronder vindt u een aantal algemene veelgestelde vragen.

Bent u bewoner en heeft u vragen over het aanbod?

Neem dan gerust contact op met Ecorus, telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 085 - 0044 224 of per e-mail via vidomes@ecorus.com. Alle informatie en veelgestelde vragen over het aanbod kunt u vinden op de website: zonnigvidomes.nl.

Heeft u andere vragen?
Neem dan gerust contact met ons op via vidomes.nl/contact. Dit kan ook via Facebook, of WhatsApp op 06 132 759 72. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 - 845 66 00. 

Aanbod
Huur
Plaats
Zoetermeer
Soort
Duurzaamheidsmaatregelen
Status
In uitvoering
Ontwikkelaar
Vidomes
Aannemer
Ecorus
Realisatie
zomer 2021