Nieuws

Woningruil via Woonnet Haaglanden

De woningnood in regio Haaglanden is hoog. De wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn lang. Daarom biedt Woonnet Haaglanden huurders nu de mogelijkheid om van woning te ruilen. Om zo woningzoekenden ook op een andere manier te helpen bij hun zoektocht naar een passende woning.

Bobvdvlist Gezin Verhuizen 5204 JPG 2000 X 2000 Px

Optoppen geeft impuls aan de buurt

We kozen voor een grondige renovatie van onze appartementen in Zoetermeer met optopwoningen. Dat kostte wat moeite, maar het resultaat mag er zijn! We gaven hier een interview over aan Aedes.

Optopwoningen

Volg uw aanvraag via Mijn Vidomes

Deze maand is een nieuwe functie toegevoegd aan Mijn Vidomes. Bij het aanvragen van een betalingsregeling ziet u nu wat de status is van uw aanvraag via een ‘track & trace’. Zo heeft u beter zicht op de status van uw aanvraag.

Tracktrace 575

Al 570 huurders lid van DDE Vidosol

Ook de komende tijd plaatsen we weer zonnepanelen op hoogbouwdaken. Bewoners die daar (dichtbij) wonen, kunnen lid worden van energiecoöperatie DDE Vidosol. Zij krijgen straks voordelige zonnestroom.

Vidosol Zonnepanelen (002)

Huurdersraad start met werkgroepen

Eerder las u al dat de Huurdersraad er nieuwe leden bij heeft. Met de komst van deze ‘nieuwelingen’ heeft de raad ook gekozen voor een nieuwe manier van werken. In zes werkgroepen houden zij zich nu bezig met verschillende onderwerpen.

Logo huurdersraad

“Flexwoningen onbetaalbaar? Dacht het niet!”

Er zijn minder flexwoningen dan gepland. Ze lijken onbetaalbaar te zijn. Maar is dat zo? Niels Vlieg: “Zeker niet. We moeten alleen omdenken, en veel meer vanuit de gezamenlijkheid naar maatschappelijke opgaven kijken. Zo lossen we met flexwoningen woon- én zorgproblemen op.”

Nielsvlieg 510X340