Schotelantenne

Iedereen hecht waarde aan een leefbare en mooie woonomgeving. Wij vinden schotelantennes daar niet bij passen. Schotelantennes beschadigen de gevels en zorgen voor een ontsierend beeld. Daarom geeft Vidomes géén toestemming voor het plaatsen van een schotelantenne op of aan onze woningen.

Veel gevraagd over Schotelantenne

Moet ik mijn schotelantenne nu weghalen?

Algemeen

Ja, al onze huurders moeten de schotelantenne weghalen. Deze beslissing namen wij in 2017. Schotelantennes kunnen de woning beschadigen en zijn niet mooi voor het straatbeeld.

Ik heb ooit toestemming gekregen van Vidomes. Moet ik mijn schotel nu weghalen?

Algemeen

Heeft u vóór 1 april 2017 schriftelijke toestemming van ons gekregen om een schotelantenne te plaatsen? Dan moet u deze helaas toch verwijderen. Dat doen we natuurlijk in goed overleg. Wij helpen u bij het zoeken naar alternatieven.

Welke alternatieven zijn er in plaats van een schotelantenne?

Algemeen

Heeft uw huidige tv-pakket niet de programma’s die u graag wilt zien? Gelukkig zijn er tegenwoordig goede alternatieven:

  • Via internet zijn veel zenders te ontvangen, soms met een decoder. Neem contact op met uw internetaanbieder (bijvoorbeeld KPN, Ziggo of XS4ALL) voor meer informatie over interactieve televisie.
  • U kunt een uitgebreid zenderpakket bij de kabelaanbieder afnemen.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag