Projecten

Weergavetype

Delft Groot onderhoud

Onderhoud en duurzaamheidsmaatregelen aan 52 seniorenappartementen in de wijk Buitenhof in Delft.

Zoetermeer Duurzaamheidsmaatregelen

In Zoetermeer doet Vidomes een mooi aanbod aan bewoners voor zonnepanelen in de straten Lessingzijde, Shawzijde, Ibsenzijde, Pinterzijde, Shakespearezijde, Sartrezijde en Rostandzijde.

Delft In onderzoek

De woningen aan de Westeinde en in de omgeving zijn eind jaren ’50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we tegenwoordig aan woningen stellen zijn anders dan toen. Samen met de bewoners denkt Vidomes na over de toekomst van deze woningen.

Delft In onderzoek

Het Jacob Gilleshof in Delft is eind jaren ’50 gebouwd en dus al zo’n 60 jaar oud. De eisen die we tegenwoordig aan woningen stellen, zijn anders dan toen. Samen met de bewoners denkt Vidomes na over de toekomst van dit complex.

Rijswijk Nieuwbouw

Vidomes sloopt 30 eengezinswoningen en 4 bedrijfsruimten aan de Rijswijkse Idenburglaan. Hier komen 42 nieuwe sociale huurwoningen voor terug.

Leidschendam - Voorburg Groot onderhoud

Samen met bewoners nadenken over de toekomst van 270 woningen in Leidschendam; het project 'Doe Mee'.

Delft Duurzaamheidsmaatregelen

Onze duurzaamheidsambities zijn groot. Daarom speelt duurzaamheid een rol bij alle afwegingen die we maken over wonen, bouwen, beheren en werken.

Leidschendam - Voorburg Groot onderhoud

Groot onderhoud en energiebesparende maatregelen aan de Nieuwstraat 24a t/m 32f in Leidschendam-Voorburg is klaar.

Zoetermeer Overig

Voor het complex Roggeakker in Zoetermeer onderzoeken we of we groot onderhoud gaan uitvoeren of dat we de woningen slopen en op die plek nieuwe woningen bouwen.

Delft Nieuwbouw

In de wijk Voordijkshoorn in Delft worden 86 maisonnettewoningen aan de Van der Goesstraat en de Van Schuijlenburchstraat gesloopt. Op deze locatie worden 68 twee-, drie-, vierkamerappartementen en 23 eengezinswoningen nieuw gebouwd.