Vertalen / Translate

Overlijden partner / huisgenoot

Gecondoleerd met het verlies van uw dierbare. Als uw partner of medehuurder overlijdt, dan geeft u dit aan ons door.

De huurder die (achter)blijft wordt de enige huurder. Deze persoon krijgt alle rechten en plichten die in de huurovereenkomst staan. U krijgt hiervan schriftelijk een bevestiging. Bewaar die bij uw huurovereenkomst.

Iemand is overleden

Mijn echtgenoot / geregistreerd partner is overleden. Ik blijf in de woning wonen. Wat moet ik doen?

Gecondoleerd met het verlies van uw partner of huisgenoot. Upload het ondertekende formulier 'verzoek naamswijziging omdat (mede)huurder is overleden' met de documenten via het contactformulier op www.vidomes.nl/contact.

Heeft u geen e-mail?
Dan kunt u de aanvraag ook sturen naar: Vidomes, Postbus 390, 2600 AJ Delft 

Als u ook uw hoofdverblijf heeft in de woning, dan zetten wij de huurovereenkomst over op uw naam. In het formulier leest u welke papieren wij van u nodig hebben. U wordt de enige huurder en krijgt alle rechten en plichten die in de huurovereenkomst staan. U krijgt hiervan schriftelijk een bevestiging. Bewaar die bij uw huurovereenkomst.

Mijn partner is overleden. Kan ik mijn naamplaatje aanpassen?

Ja, dan kan. Neem hiervoor contact met ons op.

Mijn partner is overleden. We zijn niet gehuwd. Ik wil graag in de woning blijven wonen. Wat kan ik doen?

Gecondoleerd met het verlies van uw partner. Als u een duurzame relatie met de overledene had, dan kunt u mogelijk aangemerkt worden als medehuurder. U kunt dit aanvragen door het formulier 'verzoek naamswijziging omdat (mede)huurder is overleden' in te vullen. In het formulier leest u welke papieren u moet inleveren om de huurovereenkomst op uw naam te krijgen. Is dit niet duidelijk, neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Ik ben een inwonend kind en mijn vader / moeder is overleden. De huurovereenkomst staat op zijn / haar naam. Wat kan ik doen?

Gecondoleerd met het overlijden van uw ouder. Wij willen de situatie graag in een persoonlijk gesprek met u bespreken. Neemt u contact met ons op?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag