Naamplaatjes

Onze woongebouwen hebben naamplaatjes bij de entree en soms bij de eigen voordeur. Een nieuwe bewoner krijgt van ons de naamplaatjes. Wilt u nieuwe naamplaatjes? Dan kunt u deze tegen betaling bij ons bestellen. U regelt dit eenvoudig door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Naamplaatje bestellen in te vullen.

Veel gevraagd over Naamplaatjes

Mijn naamplaatje is beschadigd door vandalisme. Kan ik een nieuw naamplaatje bestellen?

Algemeen

Ja, dat kan. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Dan bestellen we een nieuw naamplaatje voor u.

Mijn naam verandert door scheiding of huwelijk. Kan ik mijn naamplaatje hierop aanpassen?

Algemeen

Ja, dat kan. Hiervoor kunt u een nieuw naamplaatje bij ons bestellen. De kosten voor een nieuw naamplaatje zijn in dit geval € 10,-. U regelt dit eenvoudig door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Naamplaatje bestellen in te vullen. 

Mijn partner is overleden. Kan ik mijn naamplaatje aanpassen?

Algemeen

Gecondoleerd met het verlies van uw partner. Het naamplaatje kan aangepast worden. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier. Dan bestellen we een nieuw naamplaatje voor u.

Welke tekst komt er op een naamplaatje te staan?

Algemeen

U kunt kiezen uit twee opties:

  • Voorletters en achternaam
  • 'Familie' en achternaam

U bestelt eenvoudig een nieuw naamplaatje met de gewenste tekst door in te loggen in Mijn Vidomes en het formulier Naamplaatje bestellen in te vullen.

Kan ik een naamplaatje zonder tekst ontvangen?

Algemeen

Ja, dat is mogelijk. U regelt dit eenvoudig door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Naamplaatje bestellen in te vullen. 

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag