Sleutels, handzenders of tags (bij)bestellen

Er zijn verschillende typen sleutels. U heeft natuurlijk een huissleutel. En in sommige woongebouwen hebben bewoners een handzender, tag of gecertificeerde sleutel voor bijvoorbeeld de algemene ruimte of een parkeerplaats. Wilt u een sleutel of tag bij bestellen? U regelt dit eenvoudig door in te loggen via Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Sleutel of tag bestellen in te vullen.

Veel gevraagd over Sleutels, handzenders of tags (bij)bestellen

Mijn handzender is defect. Waar kan ik hiervoor terecht?

Algemeen

Neem hiervoor contact met ons op via 088 845 66 00.

Ik wil sleutels van mijn woning laten bijmaken.

Algemeen

Wilt u extra sleutels van uw woning laten maken, dan kunt u dat zelf doen bij de sleutelmaker. De kosten zijn voor uw eigen rekening. Dit geldt ook voor de sleutel van de postkast.

Het kan voorkomen dat de sleutel van uw voordeur ook gebruikt wordt voor de algemene toegangsdeur. Gaat het om een gecertificeerde sleutel, dan kunt u deze niet zelf bij laten maken. U bestelt eenvoudig een nieuwe sleutel door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Sleutel of tag bestellen in te vullen. Aan het bijbestellen van een sleutel zijn kosten verbonden.

Ik wil een handzender bestellen.

Algemeen

In sommige woongebouwen is een handzender nodig om toegang te krijgen tot bijv. de entree, een parkeerplaats, garage of berging.

Als de handzender niet meer goed werkt of u bent deze verloren, neem dan contact op met ons KlantContactCentrum. Aan het bijbestellen van een handzender zijn kosten verbonden. Extra handzenders bijbestellen is niet toegestaan. Als u een nieuwe handzender heeft ontvangen, levert u de kapotte handzender bij ons in. 

Ik wil een sleutel (bij)bestellen van de algemene ruimte.

Algemeen

De sleutels van de algemene ruimtes zijn vaak gecertificeerde sleutels die u niet zelf kunt laten bijmaken. U bestelt eenvoudig een nieuwe sleutel of tag door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Sleutel of tag bestellen in te vullen. Aan het bijbestellen van een sleutel of tag zijn kosten verbonden.

Ik ben de sleutels van mijn woning kwijt.

Algemeen

Bent u uw huissleutel verloren en heeft u geen sleutel meer? Dan kunt u zelf een slotenmaker inschakelen. De kosten zijn voor uw eigen rekening.

Het kan voorkomen dat de sleutel van uw voordeur ook gebruikt wordt voor de algemene toegangsdeur. U bestelt eenvoudig een nieuwe sleutel door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Sleutel of tag bestellen in te vullen. Aan het bijbestellen van een sleutel zijn kosten verbonden.

Ik wil een tag bestellen.

Algemeen

In sommige woongebouwen is een tag nodig om toegang te krijgen tot bijv. de entree, een parkeerplaats, garage of berging.

Werkt de tag niet meer goed, bent u de tag verloren, of heeft u er eentje extra nodig? U bestelt eenvoudig een nieuwe tag door in te loggen in Mijn Vidomes en vervolgens het formulier Sleutel of tag bestellen in te vullen. Aan het bijbestellen van een tag zijn kosten verbonden.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag