Plant je idee

Een opfleurbeurt voor de galerijen of samen met uw buren iets doen aan de veiligheid. Een simpel idee is genoeg om een verschil te maken voor uw buurt of complex. Met “Plant je idee!” biedt Vidomes u ook dit jaar de kans om uw idee werkelijkheid te laten worden. Vertel ons hoe u uw buurt of complex wilt verbeteren.

In tegenstelling tot voorgaande jaren is ‘Plant je idee!’ dit jaar geen tijdelijke actie maar loopt deze heel het jaar door zolang er budget is.

‘Plant je idee!’ voor een betere buurt

Heeft u een goed idee om de leefbaarheid in of om uw woning of complex te verbeteren? Dan is dit het moment om uw idee bij Vidomes te planten. Wilt u bijvoorbeeld;

  • De entree van uw woongebouw opfleuren met mooie planten?
  • Samen met uw buren een opruimdag organiseren?
  • Een muurschildering in de hal?

Geen idee is te gek, als het maar helpt om de leefbaarheid in uw omgeving te verbeteren.

Zo stuurt u uw idee in

Wilt u meer weten over ‘Plant je idee!’ Of wilt u een idee insturen? Leest u dan de voorwaarden en vul het ideeënformulier in. Stuur het formulier digitaal in via het formulier Plant je idee of stuur het per post naar; Vidomes. Postbus 390, 2600 AJ Delft.

Belangrijk om te weten

Bij ‘Plant je idee!’ gaat het echt om de leefbaarheid in uw omgeving. Een feestje, barbecue of culturele activiteit mogen wij helaas niet ondersteunen. Misschien kunt u hiervoor terecht bij de gemeente of organisaties zoals het Oranjefonds.