Vertalen / Translate

Ik zoek een seniorenwoning

Huurt u van Vidomes een eengezinswoning of een groot appartement (groter dan 80 m²) en wilt u kleiner gaan wonen? Maud Brugman, Karen Overveld en Jaleesa Heijster, onze seniorenmakelaars, zetten zich in voor onze senioren huurders met een verhuiswens. Senioren die van een eengezinswoning of groot appartement willen verhuizen naar een gelijkvloerse woning of seniorenwoning.

Veel gevraagd over Ik zoek een seniorenwoning

Wat doet een seniorenmakelaar?

Bent u huurder van Vidomes en wilt u verhuizen naar een seniorenwoning? Onze seniorenmakelaars geven advies en helpen u bij uw zoektocht naar een passende woning. Ook proberen zij zoveel mogelijk drempels bij u weg te nemen. U kunt hierdoor langer zelfstandig blijven wonen in een geschikte woning. En door de verhuizing komt er een grote woning vrij voor een jong gezin.

Bent u senior (55+) en huurt u een woning van Vidomes? Laat u geen schaarse woning achter, maar heeft u wel een verhuiswens om kleiner te gaan wonen? Ook dan kunt u contact opnemen met onze seniorenmakelaars. Zij helpen u verder op weg.

U kunt zich aanmelden via het contactformulier of bel ons KlantContactCentrum, 088- 845 66 00.

Senioren huurders van andere corporaties (die aangesloten zijn bij Woonnet-Haaglanden) kunnen terecht bij de seniorenmakelaar van SVH, Rebecca Brekelmans. U kunt daarvoor een contactformulier invullen via www.woonnet-haaglanden.nl.

Hoe neem ik contact op met een seniorenmakelaar?

Bent u een senioren huurder van Vidomes en wilt u verhuizen? Laat het ons weten via het contactformulier of bel met ons KlantContactCentrum, 088 - 845 66 00. Dan neemt één van onze seniorenmakelaars contact met u op.

Senioren die geen huurder zijn van Vidomes en huren van andere corporaties die aangesloten zijn bij Woonnet-Haaglanden, kunnen terecht bij de seniorenmakelaar van SVH. U kunt daarvoor een contactformulier invullen via www.woonnet-haaglanden.nl.

Ik zoek de brochure 'Huurwoningen voor 55-plussers in Zoetermeer'.

Bent u 55 jaar of ouder en op zoek naar een 55-plushuurwoning in Zoetermeer? Grote kans dat u bij een van de drie woningcorporaties – De Goede Woning, Vestia of Vidomes – vindt wat u zoekt. De corporaties zijn belangrijke aanbieders van betaalbare huurwoningen voor senioren. In deze brochure geven we een overzicht van alle Zoetermeerse corporatiewoningen voor 55-plussers.

Zie ook

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag