1-op-1-bezichtiging

We kiezen voor een 1-op-1-bezichtiging als de vertrekkende huurder nog in de woning woont. Vidomes geeft u het telefoonnummer om zelf een afspraak te maken met de vertrekkende huurder. U gaat bij de vertrekkende huurder langs en bekijkt de woning dan samen.

Veel gevraagd over 1-op-1-bezichtiging

Ik heb mijn interesse getoond en mijn gegevens geĆ¼pload op MijnWoonnet. Wanneer hoor ik of ik in aanmerking kom?

Algemeen

Nadat u de woning heeft bekeken én u interesse heeft getoond controleren wij zorgvuldig alle documenten en gegevens. Zijn uw gegevens op tijd aangeleverd, compleet en leesbaar? En voldoet u aan de eisen? Gefeliciteerd! Vidomes neemt zo snel mogelijk telefonisch of per e-mail contact met u op voor het tekenen van de huurovereenkomst en de sleuteluitreiking. Hierbij houden we rekening met de volgorde van de kandidatenlijst. Komt u niet in aanmerking? Dan melden wij u af voor deze woning bij Woonnet Haaglanden. Dit kunt u controleren in MijnWoonnet. U kunt geen bezwaar maken tegen onze beslissing.

Kan ik tijdens de bezichting afspraken maken over overname van zaken?

Algemeen

Ja, tijdens de bezichtiging kunt u eventueel afspraken maken over overname van zaken. Wacht niet te lang met bellen. Hoe eerder u langsgaat, hoe groter de kans dat u afspraken kunt maken over overname. U bepaalt zelf of u deze goederen wel of niet te accepteert. Vidomes is hier geen partij in.

Hoe maak ik van een papieren document een digitaal bestand?

Algemeen

Hieronder vindt u twee manieren om dit om te zetten naar een digitaal bestand.

  1. U scant uw papieren documenten. Veel printers en kopieermachines kunnen tegenwoordig bestanden naar u toe mailen. U stuurt ons vervolgens het scanbestand toe.
  2. U maakt per document een foto. Zorg dat het document goed leesbaar is en dat het hele document er recht op staat.

Tip 1: maak de foto’s zonder flitser en zorg voor een rustige achtergrond.

Tip 2: Wilt u het scanbestand of de foto’s zoveel mogelijk in 1 e-mail versturen? Goed om te weten: Vidomes kan maximaal 7 MB ontvangen in 1 e-mail.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag