Groepsbezichtiging

Bij een groepsbezichtiging bekijkt u de woning samen met andere kandidaat-huurders. Onze verhuurconsulent is hierbij aanwezig. In de uitnodigingsmail leest u op welke datum en op welk tijdstip we u verwachten.

Vergeet niet om voor de bezichtiging uw documenten te uploaden op de website van Woonnet Haaglanden. U kunt pas reageren op woningen nadat u de documenten hebt toegevoegd.

Zo upload ik documenten op Woonnet Haaglanden

Veel gevraagd over Groepsbezichtiging

Ik kan niet aanwezig zijn tijdens de groepsbezichting. Kan iemand anders in mijn plaats gaan?

Algemeen

Ja, dat kan. Machtig iemand om namens u aanwezig te zijn bij de bezichtiging. Gebruik hiervoor het machtigingsformulier.

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor de woning tijdens een groepsbezichtiging?

Algemeen

Na de groepsbezichtiging hoort u van onze verhuurconsulent of wij u de woning aanbieden. We gaan daarbij uit van de rangvolgorde van Woonnet Haaglanden. Wilt u weten hoe dat werkt? Kijk dan op www.woonnet-haaglanden.nl.

Wat neem ik mee naar een groepsbezichtiging?

Algemeen

Voor een groepsbezichtiging hoeft u bij Vidomes eigenlijk niks bijzonders mee te nemen. Wij vragen wel om een geldige ID of paspoort om in te kunnen zien tijdens de bezichtiging.

Documenten of officiële papieren zijn niet nodig. Als u reageert op een woning, dan moet u documenten uploaden op de website van Woonnet-Haaglanden. Deze documenten worden automatisch doorgestuurd naar Vidomes en hoeft u dus niet mee te nemen naar de bezichtiging. Welke documenten u moet uploaden staat in de documentenlijst.

Zo upload ik documenten op Woonnet Haaglanden.

Ik was niet aanwezig bij de groepsbezichtiging. Kan ik de woning alsnog bezichtigen?

Algemeen

Dit kan alleen als de woning niet is geaccepteerd door een andere kandidaat. U kunt dit eenvoudig nakijken op de website van Woonnet Haaglanden. Ga in Mijn Woonnet naar 'Mijn reacties' en daarna 'Historische reacties'. Is de woning niet geaccepteerd en heeft u nog steeds interesse? Laat het ons dan weten via het contactformulier. Wij sturen u een nieuwe uitnodiging voor een groepsbezichtiging.

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag