Vertalen / Translate

Groepsbezichtiging

Bij een groepsbezichtiging bekijkt u de woning samen met andere kandidaat-huurders. Onze verhuurconsulent is hierbij aanwezig. In de uitnodigingsmail leest u op welke datum en op welk tijdstip we u verwachten.

Vergeet niet om voor de bezichtiging uw documenten te uploaden op de website van Woonnet Haaglanden. U kunt pas reageren op woningen nadat u de documenten hebt toegevoegd.

Zo upload ik documenten op Woonnet Haaglanden

Groepsbezichtiging

Ik kan niet aanwezig zijn tijdens de groepsbezichting. Kan iemand anders in mijn plaats gaan?

Ja, dat kan. Machtig iemand om namens u aanwezig te zijn bij de bezichtiging. Gebruik hiervoor het machtigingsformulier.

Welke documenten neem ik mee naar een groepsbezichtiging?

U hoeft geen documenten mee te nemen naar de bezichtiging. Voordat u de woning bezichtigt, moet u documenten uploaden op de website van Woonnet-Haaglanden.

Welke documenten u moet aanleveren om voor een woning in aanmerking te kunnen komen staat in de lijst met gevraagde documenten.

Zo upload ik documenten op Woonnet Haaglanden

Hoe weet ik of ik in aanmerking kom voor de woning tijdens een groepsbezichtiging?

Na de groepsbezichtiging hoort u van onze verhuurconsulent of wij u de woning aanbieden. We gaan daarbij uit van de rangvolgorde van Woonnet Haaglanden. Wilt u weten hoe dat werkt? Kijk dan op www.woonnet-haaglanden.nl.

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag