Koopwoning zoeken

Bent u op zoek naar een koopwoning? Vidomes heeft verschillende woningen in diverse prijscategorieën te koop. Van appartement tot eengezinswoning in Rijswijk, Leidschendam-Voorburg, Zoetermeer, Den Haag en Delft. In iedere gemeente hebben wij één makelaar geselecteerd die voor ons de woningen bezichtigt met kandidaten en de koopovereenkomst sluit.

Veel gevraagd over Koopwoning zoeken

Waar vind ik het aanbod van koopwoningen?

Algemeen

Bekijk hiervoor ons aanbod koopwoningen. Het aanbod van onze koopwoningen is ook te vinden op Funda en op de website van de makelaar.

Ik wil mijn Koopgarant-woning verkopen. Wat moet ik doen?

Algemeen

Heeft u een Koopgarant-woning van Vidomes gekocht en wilt u deze weer verkopen? In de brochure Vidomes Koopgarant terugkoop leest u welke stappen u moet nemen.

Hoe werkt Koopgarant?

Algemeen

Alle informatie over Koopgarant leest u in de brochure Vidomes Koopgarant.

Kan ik als koper zelf een notaris kiezen?

Algemeen

Voor het passeren van de leveringsakte werken wij met vaste lokale projectnotarissen. Voor een hypotheekakte kunt u zelf een notaris kiezen. Maar omdat u de leverings- en hypotheekakte tegelijkertijd ondertekent, is het eenvoudiger om ook de hypotheekakte bij de projectnotaris te regelen.

Kan ik onderhandelen over de koopprijs?

Algemeen

Ja dat kan, tenzij anders vermeld. Wij werken met vraagprijzen. De vraagprijs bepalen wij aan de hand van het taxatierapport. Dit rapport stelt een onafhankelijk taxateur voor ons op.

Ik wil een bezichtiging plannen voor een koopwoning van Vidomes. Hoe werkt dit?

Algemeen

Vidomes werkt met externe makelaars. Bij elke koopwoning vermelden we de betrokken makelaar. U kunt zelf een afspraak maken met de makelaar. Bekijk ons aanbod koopwoningen.

Kan ik als koper een reparatieverzoek indienen bij Vidomes?

Algemeen

Nee, u kunt geen reparatieverzoek indienen bij Vidomes. Hiervoor kunt u terecht bij uw VvE-beheerder. 

Niet gevonden wat u zocht?

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag