Vertalen / Translate

Mijn huurwoning kopen

Woont u met plezier in uw huurwoning en wilt u eigenlijk wel de eigenaar van uw eigen huis worden? Wij bieden in sommige gevallen de mogelijkheid om hun huurwoning te kopen. Vul het algemeen contactformulier in en wij nemen binnen 14 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Mijn huurwoning kopen

Ik wil mijn huurwoning kopen. Wat kan ik doen?

Vul het algemeen contactformulier in en wij nemen binnen 14 werkdagen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Kan ik de woning die ik huur ook kopen?

Wij kunnen voor u nakijken of uw woning geselecteerd is voor verkoop. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik kan mijn huurwoning kopen. Hoe gaat dat in zijn werk?

Nadat u ons laat weten dat u wilt kopen, geven wij uw gegevens door aan een onafhankelijk taxateur. De taxateur belt u om een afspraak te maken voor de taxatie. Als het taxatierapport bij ons binnen is, krijgt u een aanbieding van ons.

Wilt u de woning kopen? Dan maken wij de koopovereenkomst voor u op. Dit is ook het moment om de financiering te regelen.

In mijn complex worden woningen verkocht. Kan ik wel blijven huren?

Ja. Wanneer Vidomes in een complex woningen verkoopt, gebeurt dit bij verhuizing van de oude huurder. Zolang u niet verhuist, blijft uw situatie hetzelfde.

Is uw vraag niet beantwoord of vindt u de juiste informatie niet? Stel uw vraag online, dan beantwoorden wij deze zo spoedig mogelijk.

Stel uw vraag