Nieuws

Bouwstroom verduurzaming van start

Vijf woningcorporaties in de regio Haaglanden gaan een langdurig partnerschap aan met enkele vaste aannemers. Dit initiatief - Bouwstroom verduurzaming genoemd - heeft tot doel om in 8 jaar tijd naar verwachting 9.000 sociale huurwoningen te renoveren en verduurzamen. 

Overdracht woningen tussen Vidomes en DUWO officieel

De overdracht van zo’n 1.100 woningen tussen de woningcorporaties Vidomes en DUWO is officieel. Op 30 december zijn beide akten over de taakoverdracht bij de notaris getekend en formeel ingeschreven bij het kadaster. 

Renovatie en verduurzaming appartementen Vaartdreef van start

Dinsdag 20 december 2022 gaven onze bestuurder Daphne Braal, wethouder Ronald Weerwag en Alex Letteboer, commercieel manager bij Heijmans Woningbouw B.V. het startsein voor de renovatie en verduurzaming van de appartementen aan de Vaartdreef in Zoetermeer.

Meer sociale huurwoningen in Rijswijk

Dinsdag 13 december hebben wethouder van Malsen, onze bestuurder Daphne Braal,  bestuurder Rob van den Broeke (Rijswijk Wonen) en de huurdersorganisaties van Vidomes en Rijswijk Wonen een handtekening gezet onder de herziene lokale prestatieafspraken.

Start woonbelevingsonderzoek 2022

We vinden het belangrijk om te weten hoe tevreden onze huurders zijn over het wonen en hun woonomgeving. Daarom start 31 oktober 2022 het 'woonbelevingsonderzoek'. De uitkomsten gebruiken we om onze woningen en buurten te verbeteren.