Nieuws

Informatiebijeenkomst aardgasvrij maken deel Leidschendam-Zuid

Een groot aantal huurders van Leidschendam-Zuid heeft eind mei een brief ontvangen van de gemeente Leidschendam-Voorburg. In deze brief nodigt de gemeente u uit voor een informatiebijeenkomst over het aardgasvrij maken van een deel van Leidschendam-Zuid.

Nieuwsbericht Aardagsvrij Maken

Nieuw: leeshulp op vidomes.nl

Heeft u soms moeite met het lezen van teksten op onze website? Onze nieuwe leeshulp Tolkie legt tekst uit, leest voor en vertaalt.

Visual Website Nieuwsitemtolkie

De eerste bliksemstage met jonge talenten!

Op 22 mei hadden we 12 leerlingen van het SC Delfland op bezoek voor een ‘bliksemstage'. Met deze stage helpen we kinderen, uit wijken met sociaaleconomische achterstand, op weg naar een goede start op de arbeidsmarkt.

PHOTO 2024 05 23 13 57 33

Een blik vooruit en de jaarlijkse huuraanpassing

Per 1 april heb ik in het bestuur het stokje als voorzitter overgenomen van Daphne Braal. En ik beloof u: ook de komende jaren zet ik mij in mijn nieuwe rol volop in voor een goed thuis voor iedereen.

Jaccomaan (1)

Woningruil via Woonnet Haaglanden

De woningnood in regio Haaglanden is hoog. De wachtlijsten voor sociale huurwoningen zijn lang. Daarom biedt Woonnet Haaglanden huurders nu de mogelijkheid om van woning te ruilen. Om zo woningzoekenden ook op een andere manier te helpen bij hun zoektocht naar een passende woning.

Bobvdvlist Gezin Verhuizen 5204 JPG 2000 X 2000 Px

Optoppen geeft impuls aan de buurt

We kozen voor een grondige renovatie van onze appartementen in Zoetermeer met optopwoningen. Dat kostte wat moeite, maar het resultaat mag er zijn! We gaven hier een interview over aan Aedes.

Optopwoningen

Volg uw aanvraag via Mijn Vidomes

Deze maand is een nieuwe functie toegevoegd aan Mijn Vidomes. Bij het aanvragen van een betalingsregeling ziet u nu wat de status is van uw aanvraag via een ‘track & trace’. Zo heeft u beter zicht op de status van uw aanvraag.

Tracktrace 575

Al 570 huurders lid van DDE Vidosol

Ook de komende tijd plaatsen we weer zonnepanelen op hoogbouwdaken. Bewoners die daar (dichtbij) wonen, kunnen lid worden van energiecoöperatie DDE Vidosol. Zij krijgen straks voordelige zonnestroom.

Vidosol Zonnepanelen (002)