Vertalen / Translate

Groot onderhoud voor 66 woningen aan de Jan de Oudeweg

Vidomes en aannemer ERA Contour starten eind augustus met het groot onderhoud van 66 portiekwoningen aan de Jan de Oudeweg en Professor Telderslaan in Delft. Op donderdag 13 juli tekenden beide partijen officieel voor de start van de werkzaamheden. De bewoners kunnen uitzien naar een modernere woning, die qua comfort én duurzaamheid weer helemaal klaar is voor de toekomst! 

In de woningen worden onder andere alle kozijnen vervangen, de gevels aangepakt, het voegwerk vernieuwd en de hekwerken opnieuw geschilderd. Ook krijgen de huurders een nieuwe keuken, badkamer en toilet. De woningen worden niet alleen mooier, maar ook ‘groener’. Door isolerende maatregelen krijgen de woningen straks het energielabel A.

Een wooncoach voor bewoners tijdens de werkzaamheden
Vidomes koos voor ERA Contour omdat zij het beste plan van aanpak had. We zien met name de inzet van wooncoaches als meerwaarde. Dit groot onderhoud vraagt veel van bewoners. De wooncoach begeleidt bewoners daarom persoonlijk tijdens de werkzaamheden, om de overlast voor hun zoveel mogelijk te beperken. Zo geeft de coach tips voor de voorbereidingen en staat klaar voor vragen van bewoners over de planning en uitvoering. Ook regelt de wooncoach een logeerwoning indien gewenst.

Naar verwachting zijn alle woningen eind 2017 klaar.

Terug naar overzicht