Klantenpanel duurzaamheid van start gegaan

Met een goed gevoel kijken we terug op ons eerste klantenpanel dat op 8 januari plaatsvond. Samen met een aantal huurders spraken we over belangrijke onderwerpen als energiezuinig wonen en een aardgasvrije toekomst. Met elkaar stelden we een lijst van onderwerpen op waarover we in volgende panels verder willen praten. Halverwege de avond bezochten we één van onze zogenaamde Nul-op-de-Meter woningen (NOM-woningen). Een NOM-woning is een energiezuinige, aardgasvrije woning met zonnepanelen op het dak.   

Op 10 maart is het volgende klantpanel duurzaamheid, komt u ook?
Elk jaar organiseren we diverse klantpanels duurzaamheid op verschillende locaties in onze werkgemeenten Delft, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Zoetermeer. Het volgende klantpanel duurzaamheid is op dinsdag 10 maart om 19:00 uur op een nog te bepalen locatie. Aanmelden voor dit panel kan via deze link

Enkele gespreksonderwerpen voor het klantpanel duurzaamheid zijn:

  • Hoe zorgen we voor duurzaam wonen in onze VvE complexen? Rekening houdend met de eigenaren van de koopwoningen in dat wooncomplex.
  • Welke opties voor zonnepanelen zijn er en wat zijn de kosten hiervoor?
  • Welke alternatieven voor aardgas zijn er?
  • Hoe maken huurders makkelijker de overstap van koken op ene gasfornuis naar een inductie kookplaat?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de algemene tuinen duurzamer onderhouden worden door bewoners?
  • Wat is de Woonlastenwaarborg, hoe werkt deze en voldoet dit waarborg aan de wensen?

Praat ook met ons mee over andere onderwerpen
Behalve een klantpanel duurzaamheid hebben we ook klantpanels dienstverlening, communicatie en veiligheid. Ook over deze onderwerpen gaan we graag in gesprek met onze huurders om te horen wat goed gaat en wat beter kan. De mening van huurders is onze kans om het nog beter te doen.

Wilt u ook meepraten over verschillende onderwerpen?
Meld u aan via deze link 
en geef aan in welk klantpanel u graag met ons meedenkt.