Seniorenmakelaars helpen passende woning zoeken

Senioren hebben verschillende redenen om kleiner of gelijkvloers te wonen. Bij de een zijn de kinderen net het huis uit. Voor de ander wordt het tuinonderhoud te zwaar. En weer een ander ziet steeds meer op tegen het traplopen, maar wellicht heeft u nog een andere reden waarom u zou willen verhuizen.

Hulp bij uw woningzoektocht
Wilt u verhuizen naar een woning die beter bij uw woonwensen en levensfase past? Schakel dan de hulp in van onze seniorenmakelaars. Zij helpen u bij uw zoektocht naar een passende woning. Ze beantwoorden vragen, geven tips en bieden een helpende hand tijdens dit proces.

De seniorenmakelaars hebben een goede kennis van de huurwoningen in regio Haaglanden. Ze adviseren u graag welke woningen voor u geschikt zijn. Daarbij houden ze rekening met uw inkomen en het aantal personen dat verhuist.

Neem gerust contact op met onze seniorenmakelaars
Bent u 55 jaar of ouder, huurder van Vidomes en wilt u verhuizen van een grote eengezinswoning of een appartement met minimaal 4 kamers en groter dan 80m2, naar een kleinere of gelijkvloerse huurwoning? Neem dan contact op met een van onze seniorenmakelaars:

  • Vul het contactformulier in.
  • Of bel ons Klant Contact Centrum: 088 – 845 66 00.