Start woonbelevingsonderzoek 2022

Vidomes verhuurt ongeveer 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft, Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen. We vinden het belangrijk om te weten hoe tevreden onze huurders zijn over het wonen en hun woonomgeving. Daarom start 31 oktober 2022 het 'woonbelevingsonderzoek'. De uitkomsten van het onderzoek gebruiken we om onze woningen en buurten te verbeteren. U kunt meedoen tot eind november 2022.

Waar gaat het onderzoek over?

Onderzoeksbureau 'The Feedback Company' voert het onderzoek uit. Voor het onderzoek benaderen we u via e-mail, sms of telefoon. De vragen gaan onder andere over de woning, de woonomgeving en duurzaamheid.

Uw mening is belangrijk

Aan het vorige onderzoek hebben maar liefst 5.000 huurders meegewerkt. Wordt u als huurder van Vidomes benaderd voor het onderzoek? Dan hopen we (weer) op uw medewerking!

Privacy

Uw deelname is anoniem, behalve als u duidelijk aangeeft dat wij contact met u mogen opnemen. We gebruiken de gegevens alleen voor dit onderzoek. De uitkomsten zetten we begin 2023 op onze website en in onze nieuwsbrief.

Win een cadeaukaart

Uw medewerking kan een leuk extraatje opleveren! Onder alle deelnemers aan dit onderzoek verloten we namelijk vijf VVV-cadeaukaarten van € 50,-. In de uitnodiging die u heeft ontvangen van onderzoeksbureau 'The Feedback Company' stond dat er een cadeaukaart van € 100,- wordt verloot, maar dit klopt dus niet. 

Heeft u vragen over het woonbelevingsonderzoek?

Neem dan gerust contact met ons op. Belt u liever? Neem dan contact met ons op via 088 845 66 00.