Uw Huurdersraad heeft 13 nieuwe kandidaten

De Huurdersraad is blij met de nieuwe oogst aan enthousiaste huurders die zich willen inzetten voor de belangen van Vidomes-huurders. Vorig jaar zomer ging de raad op zoek naar nieuwe leden. Dat leverde maar liefst dertien kandidaten op.

Riet Middelhoek, voorzitter van de Huurdersraad, zegt: “Dit resultaat overtreft onze stoutste verwachtingen. Het is zo goed om te merken dat zoveel mensen zich voor hun medehuurders willen inzetten!”

Kennismaken met Vidomes

De Huurdersraad is van plan om de enthousiastelingen goed in te werken en te begeleiden. Vidomes helpt mee. Zo zijn er al wat bezoeken aan het kantoor van Vidomes gepland om kennis te maken met de organisatie. De verschillende afdelingen en medewerkers stellen zich dan voor.

De nieuwe leden hoeven niet op te zien tegen de vergaderingen. “Het hoort erbij, maar dat kan ook terwijl we een leegstaande woning bezoeken, samen eten of met Vidomes een training volgen. Het hoeft niet altijd een strakke vorm te hebben. Ook komen medewerkers van Vidomes graag langs om voorlichting te geven. Op die manier zijn de vergaderingen meer gesprekken en dialogen.”

Warm welkom

De huidige bestuursleden zijn van plan om de nieuwe leden een warm welkom te geven: “De nieuwe mensen zullen merken dat het echt leuk is om in een werkgroep of in het bestuur samen te werken.”

Meer informatie over de Huurdersraad Vidomes: huurdersraadvidomes.nl