100-jarige huurders in het zonnetje gezet

Net als Vidomes, vieren de heer Brinkman en mevrouw Van Reeuwijk-Roos dit jaar hun 100ste verjaardag. Een unieke gebeurtenis! Onze bestuurders Daphne Braal en Jacco Maan gingen bij ze langs met een bloemetje.

Mevrouw Van Reeuwijk woont met heel veel plezier in Zoetermeer. Ze werd op 11 maart 1921 geboren in Zevenhuizen, maar woont al sinds haar 23e in Zoetermeer. Haar woning leek wel een bloemenwinkel! En de lieve mevrouw Van Reeuwijk zat er stralend tussen. Naast de vele kaarten van familie en kennissen, ontving ze ook een felicitatiebrief van de burgemeester.

* Helaas hebben wij het bericht ontvangen dat mevrouw Van Reeuwijk inmiddels is overleden. In overleg met de familie laten we dit artikel op de website staan.

Meneer Brinkman was aangenaam verrast door het bezoek van Vidomes. Hij woont al sinds 1973 met veel plezier aan de Wilgendreef in Voorburg. Zijn twee zonen zijn er opgegroeid en hebben nog meegemaakt dat de woning gebouwd werd. Twee à drie keer per dag komt de thuiszorg langs. Meneer Brinkman vierde op 14 maart zijn 100e verjaardag met zijn zonen. Ook de burgemeester kwam op bezoek.