Corona: spoed en niet-spoed bij Vidomes

De coronacrisis houdt heel de wereld in zijn greep. Ook de maatregelen in ons land hebben veel impact op ons allemaal. Mensen maken zich zorgen over hun gezondheid, en over hun toekomst. Dat begrijpen wij heel goed. Ook wij nemen maatregelen, waarbij de veiligheid en gezondheid van onze huurders en medewerkers voorop staan. Wij volgen hiervoor de richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM.

Dit betekent onder meer het volgende:

  • Tot en met 19 mei werken de meeste Vidomes-medewerkers vanuit huis. Wij doen dit om fysiek contact zoveel mogelijk te vermijden. Dit is een duidelijke instructie vanuit de Rijksoverheid.
  • Ons hoofdkantoor aan de Kleveringweg in Delft is dicht. Ook onze wijkposten zijn grotendeels gesloten. En als hier wel iemand is, doet hij zijn werk zonder fysiek contact.
  • Voor spoedsituaties die niet kunnen wachten zijn wij telefonisch te bereiken op 088 - 845 66 00.
  • Heeft uw vraag geen spoed? Dan vragen wij u het e-mailformulier op onze website in te vullen, of u stuurt ons een brief.
  • We doen ons best uw vraag zo goed mogelijk op te pakken. Wel kan het wat langer duren dan u van ons gewend bent. Wij vragen om uw begrip voor deze situatie.
  • De belangrijkste maatregelen die impact hebben op onze dienstverlening vindt u hier.

Wat zijn spoedreparaties?
Dit zijn situaties waarbij de veiligheid in het geding is. Denk bijvoorbeeld aan een gaslek, waterschade, een toegangsdeur die niet sluit of een ouderencomplex waar de enige lift het niet doet. Maar ook als uw CV uitvalt, u geen warm water heeft of als alle elektriciteit in de woning uitvalt, kunt u ons bellen. Ook voor het opzeggen van de huur kunt u ons telefonisch bereiken.

Heeft uw vraag géén spoed?
Dan doen wij ons best om uw vraag zo goed mogelijk op te pakken, maar dan digitaal. Wij vragen u op de volgende manier contact met ons op te nemen:

  • Stel uw vraag op de contactpagina van onze website: vidomes.nl/contact
  • Of stuur uw vraag per brief naar ons gratis antwoordnummer:
    Vidomes
    Antwoordnummer 10104
    2600 VB Delft

Tot slot
De ontwikkelingen rond het coronavirus hebben veel impact op ons allemaal. Het is een heftige tijd, met veel onzekerheid. Maar we zijn ervan overtuigd dat we hier samen doorheen komen. Ook al vraagt dit het nodige van ons allemaal.

We doen ons best uw vragen zo goed mogelijk op te pakken. Wel kan het wat langer duren. Voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar onze website. Houd ook de richtlijnen van de Rijksoverheid, het RIVM en lokale instanties goed in de gaten. Pas goed op uzelf en op de mensen om u heen!