Een eeuw Vidomes!

Op 13 april 2021 bestond Vidomes precies 100 jaar. Het hele jaar vierden we ons jubileum. Een mijlpaal waar we trots op zijn. Want al honderd jaar verhuren we betaalbare woningen aan mensen met een kleinere portemonnee. In onze rol als sociale verhuurder zijn we deze eeuw flink gegroeid. Boden we eerst vooral een dak boven het hoofd, nu hebben we veel meer oog voor de mensen die bij ons huren, én voor hun omgeving.

Festiviteiten
Het gehele jaar stond in het teken van honderdjarige bestaan. Maar door de huidige coronacrisis wel met aangepaste festiviteiten. Zo organiseerden we bijvoorbeeld een wedstrijd voor kinderen waarmee ze hun droomslaapkamer konden winnen. Daarnaast zette Vidomes in 2021 alle bewoners die ook geboren zijn in 1921 in het zonnetje. Zij kregen op hun verjaardag een mooie bos bloemen! We sloten het jaar af met het uitdelen van 100 verrassingspakketten. Hiervoor konden huurders elkaar of zichzelf nomineren.

JUBILEUMAGAZINE
Met het jubileummagazine laten we u graag zien wat we in honderd jaar hebben bereikt. U leest de verhalen over huren toen en nu, collega’s delen hun herinneringen en wethouders, Huurdersraad en de Raad van Commissarissen gaan in op de kracht van Vidomes. Uiteraard kijken we ook voorzichtig naar de toekomst.