Eerste indruk Mijn Vidomes positief!

Binnenkort kunnen huurders gebruik maken van Mijn Vidomes. Een beveiligde omgeving waar u online snel en simpel zaken regelt met Vidomes. De eerste huurders maakten alvast kennis met de nieuwe mogelijkheden. En gaven een gemiddeld cijfer van een 7,8! 

Wat is Mijn Vidomes? 
Ook u doet waarschijnlijk veel online. Uw bank- en energiezaken bijvoorbeeld, of bestellingen via Bol.com of Wehkamp. Bij Vidomes kunt u binnenkort aan de slag met Mijn Vidomes: een beveiligde online plek waar uw persoonlijke gegevens staan, en u van alles kunt regelen. Denk aan het inplannen van een reparatieverzoek, het wijzigen van gegevens of het melden van overlast. 

Eerste reacties 
Tijdens sessies op verschillende locaties in de buurt konden huurders kennismaken met de nieuwe mogelijkheden. De nieuwe omgeving ontving een gemiddeld cijfer van een 7,8; een goed begin! Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Met uw feedback maken we Mijn Vidomes nog beter. Op de vraag 'Mist u nog iets in Mijn Vidomes?' gaven bewoners onder andere aan:

  • “Even wennen, maar duidelijk en gebruiksvriendelijk.”
  • "Inloggen met DigiD"
  • “E.v. naamsverandering (bv. i.v.m. huwelijk/scheiding) invoeren is niet mogelijk”
  • "De mogelijkheid om als huurder in een combiflat met een VVE ook gelijk een datum voor reparaties kan maken"
  • “Uitrollen die hap!”

En ze dachten hard mee over hoe we u als huurder straks het beste informeren:  

  • “Heel veel informatie geven aan toekomstige gebruikers. Ik woon in een senioren complex met een lobby, stel voor om alle bewoners een sessie te laten bijwonen voor instructie.”
  • "Zorgen voor goede instructies eventueel mbv vrijwilligers die bij mensen thuis direct kunnen helpen een soort mijn Vidomesmaatjes." 

Vervolg
We hebben de ‘Quick winsgelijk doorgevoerd in Mijn Vidomes. Alle overige feedback en ideeën zijn geregistreerd in een zogenaamde ‘backlog’. Dit is een grote hoop met ideeën. We kijken welke daarvan het belangrijkste zijn  en die pakken we dan op om Mijn Vidomes verder te verbeteren 

De exacte datum wanneer Mijn Vidomes beschikbaar is voor Vidomes huurders is nog niet bekend. We informeren u hier uiteraard over. Heeft u in de tussentijd al ideeën of vragen? Laat het ons vooral weten via: vidomes.nl/contact.

Klik op de foto hieronder om het fotoalbum te bekijken.