Herinnering: controleer uw klantgegevens veilig online

Contact met onze huurders vinden wij heel belangrijk. Zeker in deze periode, waarin het coronavirus ons leven voor een groot deel beheerst. Zo willen we in de toekomst vaker per e-mail met u communiceren, waardoor we elkaar sneller en gemakkelijker bereiken. Maar dan hebben we natuurlijk wél de juiste contactgegevens van u nodig! Hier stuurden wij u een paar weken geleden een brief of e-mail over.

In de eerste brief en e-mail was een paar zaken niet helemaal duidelijk
Onze excuses hiervoor! En bedankt voor uw feedback, want dit geeft ons de ruimte om enkele aanpassingen te doen.

Controleer uw gegevens via een veilige persoonlijke pagina
Wij stuurden al onze huurders een brief of e-mail met de vraag om hun mobiele nummer én het e-mailadres te controleren. Als u dit nog niet gecontroleerd heeft, wilt u dit dan alsnog doen? En als uw gegevens niet (meer) kloppen, wilt u ons dan de juiste gegevens doorgeven? Of als er geen mobiel nummer en/of e-mailadres staat, wilt u dit dan invullen?

Via de brief of e-mail gaat u naar uw persoonlijke invulpagina
Daar kunt u veilig uw gegevens aanpassen, en geeft u aan op welke manier u in de toekomst het liefst informatie van ons ontvangt. En wilt u daarnaast graag onze huurdersnieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u dat ook aangeven op deze pagina. Uiteraard gaan wij zorgvuldig en vertrouwelijk met uw gegevens om! Bekijk hier het voorbeeldformulier

Veiligheidscheck via e-mail
Heeft u een e-mail van ons gekregen? Dan kunt u onderaan deze mail een veiligheidscheck doen als u dat wilt. Zo weet u zeker dat het om een veilige e-mail van Vidomes gaat.

Alvast bedankt!