Onze dienstverlening gaat weer zoveel mogelijk door

Binnen de richtlijnen van het RIVM pakken wij onze dienstverlening zoveel mogelijk weer op. Wél kan het zijn dat dit op een andere manier gaat dan u van ons gewend bent. Zo lopen onze complexbeheerders vanaf deze week weer hun rondes in uw complex. En vanaf volgende week breiden we onze verhuuractiviteiten weer verder uit. Wat betekent dit precies voor u? We vertellen u er graag meer over in dit nieuwsbericht.

Complexbeheerders weer aanwezig in uw complex
Vanaf 18 mei lopen de complexbeheerders ochtendrondes in hun eigen complexen. Dit betekent dat zij tot 13.00 uur in uw complex aanwezig zijn. In de middag werken zij vanuit huis. Voor uw én onze gezondheid nemen onze complexbeheerders de nodige beschermingsmaatregelen als zij in uw complex zijn. Op dit moment houden de complexbeheerders nog geen spreekuren. Wel werken we er hard aan om ook dít op korte termijn weer op te pakken binnen de richtlijnen van het RIVM. We houden u hierover op de hoogte via onze website. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Corona: mijn complex en complexbeheerders’.

Uitbreiding van de verhuuractiviteiten
Vanaf 25 mei pakken onze verhuurconsulenten steeds meer verhuuractiviteiten op. Zo ontvangen zij weer nieuwe huurders op locatie en vinden er weer bezichtigingen plaats. Natuurlijk gebeurt dit allemaal op gepaste afstand of in onze speciaal ingerichte wijkposten, want veiligheid en gezondheid gaan voor alles. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Corona: huurwoning zoeken, aanbod en seniorenmakelaars’.

Veiligheid en gezondheid staan nog steeds voorop. Helpt u ons mee?
Natuurlijk is het fijn om iemand weer te zien. Bijvoorbeeld een complexbeheerder die u een lange tijd niet gesproken hebt. Of een onderhoudsmedewerker die bij u thuis een klus komt doen. Maar de veiligheid en gezondheid van u en van onze medewerkers staan nog steeds voorop. Houd daarom 1,5 meter afstand, en luister goed naar wat onze collega van u vraagt. Zo kunnen zij hun werk goed én veilig doen. Dank u wel voor uw hulp!

Meer informatie
Meer informatie over Corona en onze dienstverlening vindt u op vidomes.nl/corona.

Terug naar overzicht