Woonnet Haaglanden opent centraal informatiepunt voor woningzoekenden

Op donderdag 4 juni opent Woonnet Haaglanden een klantcontactcentrum (KCC) speciaal voor woningzoekenden. Vanaf die dag kunt u telefonisch contact opnemen met medewerkers van Woonnet Haaglanden. U kunt hier terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in de regio Haaglanden.

Goed en duidelijk beeld van de mogelijkheden
Op de website van Woonnet Haaglanden adverteren de 15 corporaties in de regio - waaronder Vidomes - hun beschikbare woningen. Er staan op deze website ruim 147.000 woningzoekenden ingeschreven. Ongeveer de helft hiervan is actief op zoek naar een andere woning. Jaarlijks komen er ongeveer 8.000 woningen beschikbaar. Dat is te weinig om iedereen op korte termijn van een woning te voorzien. Daarom bouwen corporaties nieuwe woningen. Woonnet Haaglanden helpt ook mensen te verhuizen naar een woning die beter bij hun situatie past. Zij geven u graag een goed en duidelijk beeld van wat er wel en niet mogelijk is.

Vragen over zoeken naar een sociale huurwoning
Bij het KCC voor woningzoekenden kunt u terecht met al uw vragen over het zoeken naar een sociale huurwoning in Haaglanden. Voor vragen over uw huidige woning of reparatieverzoeken kunt u bij Vidomes terecht via vidomes.nl/contact. Het KCC van Woonnet Haaglanden is van maandag tot en met donderdag van 09.30 uur – 17.00 uur bereikbaar via telefoonnummer 088 - 4887 000.

Heeft u nog vragen?
Vanaf 4 juni is het KCC voor woningzoekenden bereikbaar op het telefoonnummer 088 - 4887 000. U kunt ook contact opnemen via het contactformulier op www.woonnet-haaglanden.nl.