Praat u mee over duurzaamheid op 16 september?

Bij Vidomes luisteren we graag naar uw mening. Door aan onze andere huurders te vragen wat goed gaat en wat beter kan, weten we wat er speelt. Zo krijgen we elke dag de kans om te verbeteren. Daarom organiseren we regelmatig bijeenkomsten waar we onze huurders voor uitnodigen: de klantenpanels.

Klantenpanel over duurzaamheid op 16 september
Op woensdag 16 september is er van 14.00 tot 16.00 uur een klantenpanel over het onderwerp ‘Duurzaamheid’. Praat u mee?

Tijdens dit klantenpanel bespreken we de volgende twee onderwerpen:
  • Samenwerking Energiecoöperatie Duurzaam Delen Energie
    Vidomes onderzoekt of we kunnen samenwerken met de Energiecoöperatie Duurzaam Delen Energie. Maar... wat houdt een energiecoöperatie precies in? Waarom samenwerken? En wat levert het bewoners op? Allemaal vragen waar we graag dieper op ingaan en met u over willen verder praten.
  • Pilot zonnepanelen
    We zijn bezig met een pilot waarbij we zonnepanelen op een aantal van onze gebouwen plaatsen. We vertellen u hier graag meer over en zijn uiteraard benieuwd naar uw mening. 
Vindt u het leuk om mee te praten?
Er is nog een aantal plekken beschikbaar. Natuurlijk houden we ons aan de RIVM-richtlijnen. Daarom is het aantal deelnemers beperkt. Dus vol is vol. Maar bij een groot aantal aanmeldingen, overwegen we om de bijeenkomst nog een keer te houden.

Aanmelden vóór 10 september
U kunt zich vóór 10 september aanmelden voor het duurzaamheidspanel. Ook als u in de toekomst een keer wilt deelnemen, kunt u zich nu alvast opgeven!