Terugblikken en vooruitkijken

Het afgelopen jaar hebben we ons honderdjarig jubileum gevierd. Met activiteiten voor huurders en medewerkers zorgden we voor een positieve noot in een lastige coronaperiode. Ook was het een mooi moment om terug te blikken op wat Vidomes in honderd jaar bereikt heeft. Heeft u ons jubileummagazine al gelezen?

Met veel plezier kijk ik terug op alle inzendingen van droomslaapkamers die kinderen ons toestuurden. Voor drie van hen ging die droom écht in vervulling! Bijzonder was ook de uitreiking van de honderd verrassingspakketten. Die gingen naar huurders die zo’n pakket goed konden gebruiken of die het volgens anderen hadden verdiend. We ontvingen veel lieve en soms ontroerende berichten.

Frisse blik
Natuurlijk ging ons werk voor u het afgelopen jaar gewoon door. Zo heeft u misschien al gezien dat we in ál onze woongebouwen en buurten nu een wijkbeheerder of wijkmeester hebben. We willen namelijk graag dat onze huurders prettig wonen in een omgeving die schoon, heel en veilig is. Toegegeven: dit gaat nog niet bij al onze woningen goed. Met overal wijkmeesters en -beheerders willen we dat verbeteren.

Wat kunnen we nog aanpakken? Waarop moeten we extra letten? De wijkbeheerders en -meesters zijn de ‘ogen en oren’ voor Vidomes. Omdat zij sinds 1 oktober allemaal in een andere gemeente werken, kijken ze met een frisse blik naar uw buurt of woongebouw. En dat levert nieuwe inzichten op. Wat niet verandert, is dat de wijkbeheerder of wijkmeester uw vertrouwde aanspreekpunt is. Soms is er een spreekuur in uw woongebouw. Loop dan gerust eens binnen!

Bedankt voor uw begrip
Zoals u merkt blijven we ons inzetten voor een betere dienstverlening aan u als huurder. Dat doen we ook in lastige tijden zoals nu – met de beperkingen door corona. Veiligheid voor onze medewerkers en voor onze huurders staat daarbij voorop. Veel huurders vinden het fijn dat we nog steeds langskomen. En gelukkig kunnen we ook rekenen op veel begrip als iets door alle maatregelen langer duurt of net even anders gaat. Het is een ingewikkelde tijd voor ons allemaal. We merken ook dat lontjes soms wel eens wat korter zijn. Respect en begrip voor elkaar zijn extra belangrijk. Wij doen er in ieder geval alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Ook de komende honderd jaar!

Jacco Maan
Bestuurder