Inschrijving energiezuinige appartementen Rijnlandlaan in Voorburg start op 27 oktober

Dinsdagavond 27 oktober om 20.00 uur start de inschrijving voor 48 3-kamer appartementen van Vidomes via Woonnet-Haaglanden. Vooral ‘doorstromers’ krijgen hierbij voorrang. Dit zijn huurders die een grote of een 'goedkope' woning achterlaten. Ook zijn deze appartementen zeer geschikt voor senioren of mensen die slecht ter been zijn. Het complex wordt namelijk toegankelijk voor rollators en op de begane grond komt een stalling voor scootmobielen.

Oplevering
Het appartementencomplex in de groene wijk Voorburg-Midden wordt in april 2021 opgeleverd. Het nieuwbouwcomplex telt vijf woonlagen met in totaal 48 3-kamer appartementen van 75 m2. Elk appartement heeft een buitenruimte over de gehele breedte van de woning en een individuele berging op de begane grond. In het gebouw zijn twee liften aanwezig. Op loopafstand bevindt zich een winkelcentrum, openbaar vervoer, park ‘t Loo en een speeltuin.

Huurprijs
De kale huurprijs ligt tussen € 619,- en € 737,- per maand.

Wilt u in aanmerking komen voor deze woning?

  • Sla dan alle gevraagde gegevens op in Mijn Woonnet. Vergeet niet uw inkomensverklaring van 2019 erin te zetten. Zijn de gevraagde gegevens niet volledig? Dan vervalt uw inschrijving voor een appartement en nemen wij geen contact met u op.
  • Lees vooraf de checklist  goed door, zodat u weet om welke documenten het gaat.
  • Lees ook onze brochure ’Zo huurt u een woning van Vidomes’.
  • Via het serviceabonnement kunt u bepaalde reparaties door Vidomes laten uitvoeren. Dit abonnement is in de huurprijs opgenomen. Meer informatie vindt u op vidomes.nl/serviceabonnement.

Meer informatie
Kijk op onze website voor alle informatie over deze woningen.